UAKinogo.com

Снайпер 6: Примарний стрілець (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Снайпер 6: Примарний стрілець (2016)

Снайпер 6: Примарний стрілець (2016)

Дивитися онлайн Снайпер 6: Примарний стрілець фільм

Дивитися онлайн «Снайпер 6: Примарний стрілець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (4 556 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Снайпер 6: Примарний стрілець (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Снайпер 6: Примарний стрілець - це бойовик, який вийшов у 2016 році. Фільм є шостою частиною серії фільмів про снайперів Беккетів. Фільм знятий режисером Доном Майклом Полом за сценарієм Майкла Фроста Бекнера і Креша Лейланда. У головних ролях знялися Чад Коллінз, Біллі Зейн, Денніс Гейсберт і Нік Гомес.

Фільм розповідає про миротворчу місію підрозділу морської піхоти США в Туреччині, де вони повинні захищати газопровід від терористів. Серед солдатів є елітні снайпери Брендон Беккет (Чад Коллінз) і Річард Міллер (Біллі Зейн), які мають неперевершену майстерність і досвід. Але коли їх команда потрапляє під обстріл невидимого стрільця, який знає їхнє місцезнаходження, вони починають підозрювати зраду. Їм доведеться знайти і зупинити примарного стрільця, перш ніж вони стануть його наступними жертвами.

Фільм Снайпер 6: Примарний стрілець - це фільм про напружену гру кота і мишки, про секрети і змови, про честь і відданість. Фільм має багато динамічних і захоплюючих бойових сцен, які показують складну і небезпечну роботу снайпера. Фільм Снайпер 6: Примарний стрілець - це фільм для тих, хто любить воєнну тематику і трилери.