UAKinogo.com

Снайпер 3 (2004) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Снайпер 3 (2004)

Снайпер 3 (2004)

Дивитися онлайн Снайпер 3 фільм

Дивитися онлайн «Снайпер 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (4 336 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Снайпер 3 (2004)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Снайпер 3" (2004) - це третя частина захоплюючої серії бойовиків про Томаса Беккета, відомого снайпера з американських спеціальних сил, якого грає Том Беренджер. У цій частині він отримує непросте завдання - відправитися до В'єтнаму для відстеження та ліквідації терористичного лідера, який готує серйозні напади на західні держави. Він знову змушений відправитися на небезпечну місію, де йому доведеться стикнутися зі своїми страхами, спогадами та ворогами з минулого.

Він зустрічається з бійцем Полом Фінніганом, який грає Біллі Зейн, з яким вони раніше служили разом. Вона, водночас з ними, також змушена взяти участь у виконанні завдання. Він стає свідком того, як їхній бойовий брат полює на терористів з такою ж відданістю і майстерністю, як і він. Вони об'єднуються, щоб виконати завдання та вийти з цієї ситуації живими та здоровими. По дорозі, вони стикаються з випробуваннями, пастками та небезпеками, що доводять, що війна може стати найгіршим з усіх ворогів.

"Снайпер 3" (2004) - це динамічний бойовик, що вражає своїми екшн-сценами, іскрометними діалогами та харизмою головних героїв. Фільм успішно змішує адреналінові моменти з тонкими психологічними сюжетними лініями, дозволяючи глядачам відчути всі емоції, які пережив герой.