UAKinogo.com

Снайпер 2 (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Снайпер 2 (2002)

Снайпер 2 (2002)

Дивитися онлайн Снайпер 2 фільм

Дивитися онлайн «Снайпер 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (6 356 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Снайпер 2 (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Снайпер 2 - це бойовик, який вийшов у 2002 році. Фільм є продовженням фільму Снайпер (1992) і розповідає про нову місію легендарного снайпера Тома Бекетта (Том Беренджер). Фільм знятий режисером Крейгом Р. Бекслі за сценарієм Майкла Фроста Бекнера, Рона Міти і Джима МакКлейна.

Фільм діється в одній з “гарячих точок” Східної Європи, де Бекетт і його напарник Коул (Боким Вудбайн) отримують завдання вбити місцевого диктатора. Але після успішного виконання місії вони опиняються у пастці і стають мішенями для ворогів. Їм доведеться використовувати всі свої навички і досвід, щоб вижити і вирватися з пекла.

Фільм Снайпер 2 - це фільм для тих, хто любить напружену атмосферу, реалістичні бойові сцени і харизматичних героїв. Фільм має багато екшну, сюжетних поворотів і емоційних моментів. Фільм Снайпер 2 - це фільм про силу волі, професіоналізм і честь.