UAKinogo.com

Снайпер 4: Перезавантаження (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Снайпер 4: Перезавантаження (2011)

Снайпер 4: Перезавантаження (2011)

Дивитися онлайн Снайпер 4: Перезавантаження фільм

Дивитися онлайн «Снайпер 4: Перезавантаження» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (8 026 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Снайпер 4: Перезавантаження (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Снайпер 4: Перезавантаження - це бойовик, який вийшов у 2011 році. Фільм є четвертою частиною серії фільмів про снайперів Беккетів. Фільм знятий режисером Клаудіо Фах за сценарієм Майкла Фроста Бекнера, Креша Лейланда і Джона Фазано. У головних ролях знялися Чад Коллінз, Ріхард Заммель, Анабель Райт і Біллі Зейн.

Фільм розповідає про Брендона Беккета (Чад Коллінс) - сина легендарного снайпера Тома Беккета (Том Беренджер). Брендон служить у морській піхоті США і бере участь у миротворчих операціях в Демократичній Республіці Конго. При виконанні завдання він і його команда потрапляють під обстріл невідомого снайпера, який вбиває всіх, окрім Брендона. Брендону допомагає вижити Річард Міллер (Біллі Зейн) - колишній партнер його батька і досвідчений снайпер-викладач.

Фільм Снайпер 4: Перезавантаження - це фільм про боротьбу за життя, про майстерність і професіоналізм снайперської справи, про пошук справедливості і помсти. Фільм має багато захоплюючих і реалістичних бойових сцен, які демонструють складну і небезпечну роботу снайпера. Фільм Снайпер 4: Перезавантаження - це фільм для тих, хто любить воєнну тематику і напружену атмосферу.