UAKinogo.com

Снайпер 7: Ідеальне вбивство (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Снайпер 7: Ідеальне вбивство (2017)

Снайпер 7: Ідеальне вбивство (2017)

Дивитися онлайн Снайпер 7: Ідеальне вбивство фільм

Дивитися онлайн «Снайпер 7: Ідеальне вбивство» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (5 138 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Снайпер 7: Ідеальне вбивство (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Снайпер 7: Ідеальне вбивство" (2017) - сьома частина популярної серії бойовиків про снайперів, в якому Брендон Беккет, відіграний Чедом Майклом Коллінзом, та Річард Міллер, відіграний Томом Беренджером, знову об'єднують свої зусилля, щоб зупинити небезпечного наркоторгівця. Вони повинні зупинити кривавий шлях наркобарона "Ель-Діабло" та його смертоносного снайпера "Ель-Кукуй", який володіє новітнім високоточним снайперським устаткуванням.

На шляху до своєї мети вони зустрічаються з Кейт Естрельлою, агенткою ДЕА, яку грає Данай Ґарсія. Вона приєднується до них, щоб допомогти в розслідуванні та відстеженні злочинців. Він, вона і Брендон стикаються з численними перешкодами, пастками та ворогами на своєму шляху. Вони змушені використовувати свій досвід, навички та інтуїцію для того, щоб перевершити ворогів та зберегти невинних життів.

"Снайпер 7: Ідеальне вбивство" (2017) - це фільм, який тримає глядачів в напруженні від початку до кінця завдяки захоплюючим екшн-сценам, харизматичним персонажам та змістовному сюжету. Режисер Майкл МакКінстри успішно поєднав елементи бойовика, драми та пригодницького фільму, створюючи захоплююче кіно для шанувальників серії "Снайпер".