UAKinogo.com

Мисливці на привидів: З того світу (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мисливці на привидів: З того світу (2021)

Мисливці на привидів: З того світу (2021)

Дивитися онлайн Мисливці на привидів: З того світу фільм

Дивитися онлайн «Мисливці на привидів: З того світу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (182 122 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мисливці на привидів: З того світу (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це захоплююча пригодницька комедія, яка є спадкоємцем легендарної франшизи "Мисливці на привидів". Фільм розповідає про молоду маму Каллі та її двох дітей, які переїжджають до маленького містечка в Оклахомі, де вони успадковують старий будинок від їхнього діда, одного з оригінальних Мисливців на привидів. Він залишив своїй сім'ї не тільки будинок, а й увесь його таємничий вміст, включаючи машину Екто-1.

Діти виявляють різні речі з минулого їхнього діда, включаючи зброю для боротьби з привидами, і вирішують дослідити загадкові події, які починають відбуватися в місті. Вони з'ясовують, що їх дід був одним з членів легендарної команди, яка стала на заваді апокаліпсису у Нью-Йорку багато років тому. Завдяки його спадщині та сприянню добрих мешканців міста, вони вчаться ставити під контроль свої нові здібності та стикаються з давніми ворогами.

"Мисливці на привидів: З того світу" - це сімейна стрічка, яка відроджує класичну франшизу з новими героями та сучасними візуальними ефектами. Фільм віддає шану оригінальним героям і переносить сюжет у нову еру.