UAKinogo.com

Мисливці на привидів (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мисливці на привидів (2016)

Мисливці на привидів (2016)

Дивитися онлайн Мисливці на привидів фільм

Дивитися онлайн «Мисливці на привидів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (233 017 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мисливці на привидів (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Коли Нью-Йорк охоплює хвиля надприродних явищ, чотири жінки-науковці вирішують взятися за справу. Ерін Гілберт (Крістен Віг) і Еббі Єйтс (Мелісса Маккарті) - колишні подруги і співавторки книги про існування привидів. Джилліан Хольцманн (Кейт Маккінон) - геніальна інженерка, яка створює обладнання для полювання на привидів. Петті Толан (Леслі Джонс) - працівниця метро, яка добре знає місто і його таємниці. Разом вони стають командою Мисливців на привидів.

Але їх справа не така проста, як здається. За всім стоїть зловмисник Роуен Норт (Нейл Кейсі), який хоче викликати апокаліпсис за допомогою своїх пристроїв, що активують паранормальну активність. Він планує випустити тисячу злих духів на Таймс-сквер і використати їх для знищення світу. Мисливцям на привидів доведеться не тільки зупинити його, а й довести свою правоту перед скептичною громадськістю і владою.

У фільмі також знялися Кріс Гемсворт як Кевин - незграбний і недотепний асистент Мисливців на привидів, Енді Гарсія як мер Нью-Йорка, Сесилі Стронг як його помічниця, Чарльз Денс як декан Колумбійського університету, Майкл К. Вільямс як агент Хокінс і Метт Волш як агент Рорк. У фільмі також з’являються у камео роллях багато акторів з оригинального франшизу Мисливцей на привидiв 1984 року.