UAKinogo.com

Ліс привидів (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ліс привидів (2016)

Ліс привидів (2016)

Дивитися онлайн Ліс привидів фільм

Дивитися онлайн «Ліс привидів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (43 331 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ліс привидів (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Темний та загадковий, фільм "Ліс привидів" провадить глядачів через похмурий пейзаж легендарного Японського лісу Аокігахара. Головна героїня, що відчайдушно шукає зниклого близнюка, змушена пірнути в цей страшний ліс, що буквально відімкнутий від світу.

У джунглях надприродного вона намагається розгадати таємниці, що оточують зникнення родича, та стикається з потусторонніми силами, що беруть свій початок у міфології країни східного сонця. Хоча ліс манить її своїми таємницями, вона повинна протистояти темним силам, які намагаються відвести її від шляху правди.

"Ліс привидів" - це жахіття, що змушує глядачів зануритися в глибини страху та загадки. Повна напруженості, таємниць та непередбачуваності, ця кінострічка не лише змушує глядачів відчути жах, але й нагадує про силу родинних зв'язків, які можуть витримати навіть найтемніший ліс.