UAKinogo.com

Кохання по той бік (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кохання по той бік (2021)

Кохання по той бік (2021)

Дивитися онлайн Кохання по той бік фільм

Дивитися онлайн «Кохання по той бік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.0 (996 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кохання по той бік (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кохання по той бік. Це фільм про безробітного актора Майкла, який потрапляє в аварію та його душа розлучається з тілом. Він дізнається, що щоб потрапити до раю, йому потрібно знайти свою справжню любов серед інших привидів Нью-Йорка. Але часу в нього не багато, бо його тіло лежить у комі в лікарні.

На своєму шляху він зустрічає Розу, привабливу француженку, яка загинула під час Другої світової війни. Вона показує йому світ привидів, де можна робити все, що завгодно: літати, проходити крізь стіни, змінювати зовнішність. Майкл починає відчувати до неї симпатію, але чи можна кохати когось, хто належить до іншого часу і реальності?

Кохання по той бік - це комедійна мелодрама з елементами фентезі, яка розповідає про силу любові, що переборює всі перешкоди. Фільм наповнений гумором, романтикою і захоплюючими пригодами. У головних ролях - Крістіна Річчі, Нора Арнезедер і Енді Карл.