UAKinogo.com

Мисливці за привидами (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мисливці за привидами (1984)

Мисливці за привидами (1984)

Дивитися онлайн Мисливці за привидами фільм

Дивитися онлайн «Мисливці за привидами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (416 470 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мисливці за привидами (1984)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Три вчені-парапсихологи втрачають свої посади в університеті Колумбія і вирішують відкрити свою власну фірму з полювання на привидів у Нью-Йорку. Петер Венкман, Рей Станц і Егон Спенглер стають знаменитими, коли починають ловити непослушних духів, примар, привидів і полтергейстів за гроші. Але їхній бізнес небезпечний, адже вони мають справу з таємничим метафізичним царством.

Скоро вони дізнаються, що на місто чатує небачена загроза - злий міжвимірний істота, яка хоче знищити людство. Ця істота контролює двох звичайних нью-йоркців - Дану Барретт і Луїса Таллі, які живуть у хмарочосі, побудованому давнім культом Гозера - давнього бога хеттитів. Гозер може приймати будь-яку форму, яку йому назвуть, і стати Руйнівником світу.

Тепер лише Мисливцям за привидами під силу зупинити цю жахливу загрозу. Вони повинні подолати свої страхи і поглянути злу в очі, щоб справитися з Гозером і його слугами. Хто тобі допоможе, коли тебе переслідують привиди?