UAKinogo.com

Мисливці за привидами 2 (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мисливці за привидами 2 (1989)

Мисливці за привидами 2 (1989)

Дивитися онлайн Мисливці за привидами 2 фільм

Дивитися онлайн «Мисливці за привидами 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (208 902 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мисливці за привидами 2 (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

П’ять років після подій першого фільму, команда мисливців за привидами розпалася і зайнялася різними справами. Але коли в Нью-Йорку починаються дивні явища, пов’язані з підземним потоком негативної енергії, вони знову об’єднуються, щоб врятувати місто від загрози. На цей раз ворогом є давній злодій Віго Карпатський, який хоче переродитися у тілі маленького сина Дани Барретт, колишньої клієнтки і коханої Венкмана.

Мисливцям за привидами доводиться боротися не тільки з Віго і його слугою Яношем, але й з недовірою і ворожнечею з боку влади і громадськості. Вони також мають доглядати за малюком Оскаром, який став об’єктом полювання Віго. Щоб перемогти зло, вони потребують допомоги своїх друзів і позитивних емоцій від нью-йоркців.

Фільм є продовженням культового комедійного бойовика про мисливців за привидами, які використовують спеціальне обладнання для ловлі і нейтралізації паранормальних істот. Фільм має багато гумору, екшену і спецефектів. Ghostbusters II / Мисливці за привидами 2 (1989) - це веселий і захоплюючий фільм для всієї родини.