UAKinogo.com

Непрощенна (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Непрощенна (2021)

Непрощенна (2021)

Дивитися онлайн Непрощенна фільм

Дивитися онлайн «Непрощенна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (109 933 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Непрощенна (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Непрощенна - це фільм про Рут Слейтер, жінку, яка вийшла з в’язниці після 20 років за убивство поліцейського. Вона хоче почати нове життя, але суспільство не готове їй пробачити її минуле. Вона зустрічається з неприязню, ненавистю і дискримінацією від людей, які не вважають її повноцінною людиною.

Єдина надія Рут - це її молодша сестра, яку вона не бачила з дитинства. Вона хоче знайти її і відновити зв’язок, але це не так просто. Сестра живе з прийомними батьками, які не хочуть мати справи з Рут і не дозволяють їй побачитися з дівчинкою. Рут доведеться боротися за своє право на сім’ю і любов.

Непрощенна - це драматичний фільм 2021 року, який показує складну долю жінки, яка прагне іскупити свою провину і отримати другий шанс. Фільм ставить питання про прощення, співчуття і людську гідність. У головних ролях - Сандра Буллок, Віола Девіс і Вінсент Д’Онофріо.