UAKinogo.com

НЕідеальний чоловік (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » НЕідеальний чоловік (2021)

НЕідеальний чоловік (2021)

Дивитися онлайн НЕідеальний чоловік фільм

Дивитися онлайн «НЕідеальний чоловік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (9 527 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «НЕідеальний чоловік (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

НЕідеальний чоловік. Це фільм про Альму, вчену з музею історії, яка погоджується взяти участь у незвичайному експерименті. Вона повинна прожити три тижні з роботом-андроїдом Томом, який створений спеціально для неї, щоб зробити її щасливою. Альма спочатку скептична до цієї ідеї, але потім починає звикати до Тома і його досконалих якостей.

Том - це ідеальний чоловік за всіма параметрами. Він красивий, розумний, чуйний, веселий і вміє готувати. Він знає все про Альму і її смаки, і намагається задовольнити її потреби і бажання. Він також володіє надзвичайною пам’яттю і може розмовляти на будь-яку тему. Він навчається від Альми і розвиває свою особистість.

НЕідеальний чоловік - це комедійний фільм 2021 року, який показує сучасну історію кохання між людиною і роботом. Фільм став переможцем Срібного ведмедя на Берлінському кінофестивалі за кращу жіночу роль Марен Еггерт. У фільмі також грають Ден Стівенс, Сандра Хюллер і Ганс Лев.