UAKinogo.com

Дати дуба в окрузі Юба (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дати дуба в окрузі Юба (2021)

Дати дуба в окрузі Юба (2021)

Дивитися онлайн Дати дуба в окрузі Юба фільм

Дивитися онлайн «Дати дуба в окрузі Юба» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (6 245 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дати дуба в окрузі Юба (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дати дуба в окрузі Юба (2021) розповідає про жінку, яка використовує свій шанс стати знаменитою, коли поліція та громадськість думають, що її чоловік пропав безвісти. Вона не розкриває того, що вона насправді знає про його долю, а навпаки розпалює інтерес до своєї особи. Вона отримує увагу від своєї сестри-репортерки, яка потребує сенсаційної історії.

Але все не так просто, як здається. Її чоловік був замішаний у кримінальну справу, яка тепер ставить під загрозу її життя. Вона опиняється у вирі подій, де їй доводиться уникати пильного оком поліцейського, хитрого мафіозі та інших небезпечних осіб. Вона не може зупинитися, бо їй подобається бути у центрі уваги, але це може коштувати їй дорого.

Фільм Breaking News in Yuba County / Дати дуба в окрузі Юба (2021) - це комедія про те, як жадоба до слави може перетворитися на найгірший кошмар. Це фільм про те, як одна брехня може породити безліч інших.