UAKinogo.com

Шумахер (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шумахер (2021)

Шумахер (2021)

Дивитися онлайн Шумахер фільм

Дивитися онлайн «Шумахер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (23 253 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шумахер (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шумахер - це фільм, який розкриває подлинный образ легендарного гонщика Формули-1 Михаеля Шумахера. За допомогою ексклюзивних інтерв’ю з його родиною, друзями, колегами і суперниками, а також архівних матеріалів, фільм показує його шлях від маленького хлопчика з німецького містечка до семикратного чемпіона світу. Фільм також розповідає про його особисте життя, його цінності, його страсть до спорту і його боротьбу за виживання після тяжкої травми.

Фільм Шумахер знятий за згодою його сім’ї, яка вперше дозволила дати погляд на приватну сторону Михаеля. У фільмі беруть участь його дружина Коринна, його діти Микка і Джина-Марія, його батько Рольф і його брат Ральф. Також у фільмі з’являються такі відомі особистості, як Флавио Брьяторе, Берні Екклстоун, Деймон Хилл, Мика Хаккінен, Едді Ірвайн і інші. Фільм має доступ до унікальних кадрів з життя і кар’єри Шумахера, які раніше не показувалися публіці.

Фільм Шумахер поставили троє режисерів - Ханс-Бруно Каммертонс, Ванесса Нокер і Майкл Вех. Вони створили захоплюючий і емоційний портрет одного з найбільших спортсменів всіх часів. Фільм є не тільки дань поваги Михаелю Шумахеру, але і натхнення для всіх, хто мріє про свої цілі. Фільм вийшов на