UAKinogo.com

Пеле (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пеле (2021)

Пеле (2021)

Дивитися онлайн Пеле фільм

Дивитися онлайн «Пеле» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (5 036 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пеле (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Пеле" (2021) - це художній біографічний фільм про життя та кар'єру найвідомішого футболіста у світі - Едсона Арантес ду Насіменту, широко відомого як Пеле. Фільм зосереджений на його неймовірній кар'єрі, яка почалася у Бразилії, коли він був лише 16-річним хлопчиком, і досягла вершини, коли він завоював світовий чемпіонат по футболу разом з національною командою Бразилії.

Фільм розповідає про важкі перших роки його життя, коли він зростав у бідному районі, де він мав тісний зв'язок з своєю сім'єю, і про його становлення як футболіста. "Пеле" також показує, як талант та працьовитість допомогли йому стати однією з найвідоміших спортивних зірок у світі. Він став символом надії для мільйонів людей, які прагнули відчути радість від перемоги та гордість за свою країну.

З вражаючою акторською грою Кевіна де Паулі у ролі молодого Пеле та відмінною режисурою Девіда Траітенберга та Джеффа Зімбаліста, фільм "Пеле" (2021) стає одним з найкращих біографічних фільмів про спорт. Це захоплююча історія про віру, силу волі та талант, яка надихає глядачів на великі досягнення. "Пеле" - це фільм, який варто подивитися для всіх шанувальників спорту, футболу.