UAKinogo.com

Під шоломом: Спадок Боби Фетта (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Під шоломом: Спадок Боби Фетта (2021)

Під шоломом: Спадок Боби Фетта (2021)

Дивитися онлайн Під шоломом: Спадок Боби Фетта фільм

Дивитися онлайн «Під шоломом: Спадок Боби Фетта» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (1 502 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Під шоломом: Спадок Боби Фетта (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Під шоломом: Спадок Боби Фетта (2021). Боба Фетт - один з найвідоміших та найулюбленіших персонажів всесвіту “Зоряних воєн”. Хто він і звідки взявся? Як став легендарним мисливцем за головами? Яким було його життя під шоломом? В цьому оригінальному документальному спеціалу ви дізнаєтеся про походження та спадок Боби Фетта, а також про те, як він повернувся на екрани у серіалі “Мандалорець”.

Ви побачите рідкісні кадри з архіву Lucasfilm, почуєте історії від творців франшизи, акторів, які втілювали Бобу Фетта на різних етапах його розвитку, і фанатів, яким не байдужа доля цього загадкового персонажа. Ви довідаєтеся, як Боба Фетт став символом культури “Зоряних воєн” і чому його образ так приваблює глядачів усього світу.

“Під шоломом: Спадок Боби Фетта” - це захоплююча подорож у світ “Зоряних воєн”, яка розкриє секрети одного з найбільш харизматичних та небезпечних героїв галактики. Не пропустіть цей унікальний документальний фільм, який вже доступний на Disney+.