UAKinogo.com

Армія злодіїв (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Армія злодіїв (2021)

Армія злодіїв (2021)

Дивитися онлайн Армія злодіїв фільм

Дивитися онлайн «Армія злодіїв» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (77 684 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Армія злодіїв (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Армія злодіїв" (2021) - це пригодницька кримінальна комедія, яка є приквелом до фільму "Армія мерців" (2021). У центрі сюжету - талановитий злодій-сейфівник Людвіг Дітер, який мріє про великі справи та приєднується до команди злочинців, що планують найбільші грабежі по всій Європі. Разом вони мають зібрати "Армію злодіїв" та викрасти непробивні сейфи, створені легендарним виробником Вальтером Гаутом.

На шляху до свого мети команда стикається з рядом непередбачуваних ситуацій, від погоні поліції до змагань з іншими злочинними угрупованнями. Це ставить їхню місію під загрозу, але також дає можливість кожному з учасників виявити свої таланти, зміцнити командний дух та зрозуміти, що важливіше - багатство чи дружба. В кінці кінців, вони повинні вирішити, чи варто ризикувати своїм життям та свободою заради їхньої спільної мрії.

"Армія злодіїв" (2021) - це захоплююча історія про вірність, сміливість, амбіції та пригоди, яка показує, що навіть найвищі мрії можуть стати реальністю, якщо вірити в себе та своїх товаришів. Фільм вражає глядачів своїм непередбачуваним сюжетом.