UAKinogo.com

Армія мерців (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Армія мерців (2021)

Армія мерців (2021)

Дивитися онлайн Армія мерців фільм

Дивитися онлайн «Армія мерців» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (173 239 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Армія мерців (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Армія мерців / Army of the Dead - це захопливий бойовик-ужаси, знятий режисером і сценаристом Заком Снайдером. Фільм розповідає про спробу великого пограбування в Лас-Вегасі, який перетворився на місто зомбі після витоку вірусу.

Скотт Уорд - колишній воїн, який брав участь в евакуації Лас-Вегаса, коли там почалася епідемія. Він тепер живе упередженим життям кухаря, поки не отримує пропозицію від таємничого магната Блай Танаки. Той просить його проникнути в карантинну зону і викрасти 200 мільйонів доларів з сейфу казино. Скотт збирає команду професіоналів, яким обіцяє частину здобичі.

Армія мерців / Army of the Dead - це фільм про ризик і адреналін, про те, як люди борються за свою мрію і своє життя. Фільм демонструє неймовірну екшн-сценографію, спецефекти і мак’яж зомбі. Фільм також має елементи чорного гумору і соціальної критики. У головних ролях - Дейв Батиста, Елла Пернелл, Омарі Хардвік, Ана де ла Регера і Тиг Нотаро.