UAKinogo.com

Космічні сміттярі (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Космічні сміттярі (2021)

Космічні сміттярі (2021)

Дивитися онлайн Космічні сміттярі фільм

Дивитися онлайн «Космічні сміттярі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (26 287 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Космічні сміттярі (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рік 2092. Земля перетворилася на смітник, де жити неможливо. Людство розділилося на два класи: багатих, які живуть на розкішній орбітальній станції UTS, і бідних, які виживають на зруйнованій планеті. Чотири авантюристи-сміттярі працюють на старому космічному кораблі «Перемога», збираючи сміття з космосу і продаваючи його.

Одного разу вони випадково знаходять у захопленому супутнику дитину-робота Дороті, яка є потужною зброєю масового знищення. За неї встановлена величезна нагорода, яка може змінити їхнє життя. Але вони не одні, хто полює на Дороті. Сулліван, амбітний лідер UTS, мріє використати її для свого плану очищення Землі вогнем.

«Космічні сміттярі» - це захоплюючий і гумористичний фантастичний бойовик про пригоди незвичайної команди космонавтів, яким доводиться не лише боротися за своє майбутнє, а й за долю всього людства. Режисер Чо Сон-хі створив перший корейський фільм про космос, який має вражаючу спецефекти, динамічну сюжетну лінію і чарівний акторський склад.