UAKinogo.com

Королівство: Ашін із Півночі (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Королівство: Ашін із Півночі (2021)

Королівство: Ашін із Півночі (2021)

Дивитися онлайн Королівство: Ашін із Півночі фільм

Дивитися онлайн «Королівство: Ашін із Півночі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (10 704 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Королівство: Ашін із Півночі (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Королівство: Ашін із Півночі - спеціальний епізод популярної південнокорейської дорами «Королівство», який розповідає про походження таємничої рослини, що воскрешає мертвих, та про долю Ашін - загадкової дівчини, яку зустріли герої серіалу у кінці другого сезону. Фільм є приквелом до основної історії, яка відбувається у Королівстві Чосон у давній Кореї.

Ашін - молода китаянка, яка належить до племені Пхёнан. Вона живе у прикордонному регіоні між Чосоном та Китаєм і мріє про помсту за свою родину та плем’я, які були жорстоко вбиті чосонськими солдатами. У дитинстві вона знайшла в лісі незвичайну рослину, яка могла оживити мертвих тварин. Її батько заборонив їй користуватися цим даром і сховав рослину. Але Ашін не забула про своє відкриття і чекала свого часу.

Двадцять років потому Ашін повертається до свого рідного села і починає свою криваву помсту. Вона використовує рослину, щоб створити армію зомбі і нападає на чосонського короля та його приближених. Вона також знаходить союзників серед племенникiв Пхёнан та найманцiв. Але чи зможе вона задовольнити свою жагу помсти і чи не стане сама жертвою свого злого плану?