UAKinogo.com

Торговці тілами (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Торговці тілами (2021)

Торговці тілами (2021)

Дивитися онлайн Торговці тілами фільм

Дивитися онлайн «Торговці тілами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (3 295 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Торговці тілами (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це химерний кримінальний трилер, що занурює глядачів у мрачний світ наркотичної залежності та безжалісної торгівлі тілами людей. Фільм розповідає про Уті і Джека, двох наркоманів, які опиняються в центрі таємничої операції з приводу лікування залежності. Він демонструє, як безскрупульні люди маніпулюють життям залежних та отримують величезні прибутки на їх стражданнях.

Історія розвивається, коли Уті та Джек стикаються з небезпечним та харизматичним Вудом, який пропонує їм шанс на нове життя. Він втягує їх у темні справи торгівлі тілами, де вони швидко усвідомлюють, що їхні власні життя можуть коштувати значно менше, ніж вони сподівалися. Разом вони намагаються вибратися з опасного світу торгівлі, але чи зможуть вони врятувати себе та інших від цього злочинного бізнесу?

"Body Brokers / Торговці тілами" пропонує атмосферний сюжет, що тримає в напрузі до самого кінця. Завдяки відмінному акторському складу та досконалій режисурі, фільм показує жорстокість та бездушність торгівлі тілами, надихаючи глядачів на роздуми про відповідальність.