UAKinogo.com

Зоряний рубіж (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряний рубіж (2021)

Зоряний рубіж (2021)

Дивитися онлайн Зоряний рубіж фільм

Дивитися онлайн «Зоряний рубіж» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 2.5 (13 639 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряний рубіж (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зоряний рубіж / Cosmic Sin (2021) - це фантастичний бойовик про групу солдатів, які намагаються зупинити загрозу з космосу. Брюс Вілліс у ролі Джеймса Форда, який є колишнім генералом, який був відсторонений від служби за свої радикальні дії. Але коли людство отримує перший контакт з інопланетною расою, він повертається до дії. Він очолює команду елітних воїнів, які мають завдати удару по ворожому планеті.

Зоряний рубіж / Cosmic Sin (2021) - це фільм про те, як складно бути героєм. Джеймс Форд не має нічого спільного з іншими людьми. Він живе за своїми правилами і не цікавиться наслідками своїх рішень. Він вважає, що він робить те, що потрібно для захисту Землі. Але чи справді він добрий солдат, чи просто холоднокровний вбивця?

Зоряний рубіж / Cosmic Sin (2021) - це фільм про те, як небезпечно бути самотним. Джеймс Форд не має нікого, хто б його розумів і підтримував. Він втратив свою сім’ю, своїх друзів і свою честь. Він не може знайти мир у своїй душі і серці. Він лише знає одне - воювати і вбивати. Він - зоряний рубіж, який не має меж і не знає жалю.