UAKinogo.com

Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018)

Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018)

Дивитися онлайн Тихоокеанський рубіж: Повстання фільм

Дивитися онлайн «Тихоокеанський рубіж: Повстання» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (118 373 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Тихоокеанський рубіж: Повстання" - засліплююче видовище майстерності кінематографа, сповнене захопливими боями гігантських машин - Яєгерів проти не менш вражаючих кайдзю. Після того, як загроза з глибин океану була приборкана, світ знову знаходиться на межі хаосу.

Новий загін пілотів Яєгерів, очолюваний сином легендарного пілота, отримує завдання захистити Землю від нової загрози. Узгодженість, мужність, та винахідливість стають ключем до виживання, оскільки наші герої вперто борються проти потужних ворогів. Їм належить зіткнутися з новими викликами, які ставлять під сумнів все, що вони знають про світ і самих себе.

Замисловитий і динамічний, "Тихоокеанський рубіж: Повстання" є відчутним доказом магії наукової фантастики, оживляючи світ бійцівських роботів та монстрів у яскравих кольорах та насиченому звуковому супроводі. Фільм поєднує сучасну кінотехніку та винахідливість сюжету, що гарантує занурення в світ космічної оповіді, забарвленої брутальністю і романтизмом битви за виживання людства.