UAKinogo.com

Тихоокеанський рубіж (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тихоокеанський рубіж (2013)

Тихоокеанський рубіж (2013)

Дивитися онлайн Тихоокеанський рубіж фільм

Дивитися онлайн «Тихоокеанський рубіж» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (503 246 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тихоокеанський рубіж (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Захоплюючий екшн-трилер, заснований на реальних подіях 1976 року, коли терористи захопили літак Air France, що летів з Тель-Авіву до Парижа, і вимагали викупу за звільнення багатьох ув’язнених в Ізраїлі. Режисер фільму - Хосе Паділья, сценарист - Грегорі Берк, у головних ролях - Розамунд Пайк і Даніель Брюль. 

Фільм розповідає про небезпечну та сміливу операцію з порятунку заручників, яку провели спецпідрозділи Ізраїлю. Захоплення літака сталося під час посадки в Афінах, де до борту проникли два терористи з організації Революційні Клітини. Вони вимагали випустити близько 50 ув’язнених палестинських та німецьких терористів. Літак було спрямовано до Ентеббе, Уганда, де до захопників приєдналися ще кілька терористів з Народного Фронту за Визволення Палестини. Угандський диктатор Іді Амін публічно підтримав терористичний акт. Ізраїльський прем’єр-міністр Іцхак Рабин і міністр оборони Шимон Перес мали прийняти складне рішення: почати переговори з терористами або ризикувати життями заручників і провести воєнну операцію. 

Фільм не тільки демонструє подробиці захоплення літака і порятунку заручників, але й показує людські обличчя всіх сторін конфлікту. Ми бачимо сумніви і страхи терористів, яким доводиться стикатися з наслідками своїх дій. Ми бачимо політичну боротьбу і моральну дилему ізраїльських лідерів, яким доводиться жонглювати між принципами і прагматизмом. Ми бачимо героїзм і жертовність ізраїльських командос, яким доводиться пробиватися через вогонь і кров до своїх співвітчизників. Ми бачимо страждання і надію заручників, яким доводиться витримувати тиск і погрози. Фільм є сучасним і актуальним, адже він ставить запитання про те, як боротися з тероризмом, як зберегти людську гідність у кризових ситуаціях і як знайти шлях до миру в регіоні, що роз’єднаний конфліктом.