UAKinogo.com

Шантарам (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шантарам (2022)

Шантарам (2022)

Дивитися онлайн Шантарам серіал

Дивитися онлайн «Шантарам» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (11 678 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Шантарам (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Shantaram / Шантарам - це американський серіал жанру драма, трилер, пригодницький, заснований на однойменному романі Грегорі Девіда Робертса. У головних ролях Чарлі Ханнэм, Антонія Деспла, Шубам Сараф та інші.

Серіал розповідає про те, як безіменний герой (Чарлі Ханнэм), який втік з австралійської в’язниці, потрапляє до Індії, де починаються його пригоди. Там він знаходить нових друзів, кохання, небезпеку і сенс життя. Він отримує ім’я Шантарам (що означає “мирний чоловік”) і стає частиною бомбейського підпілля.

Серіал є першим проектом для режисера Марлона Веянса і був знятий за участю справжнього лікаря-консультанта, який допомагав створити атмосферу науковості і достовірності. Серіал також має участь знаменитих акторів у камео-ролях, які допомагають привернути увагу глядачів до проблеми цукрової залежності. Серіал отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, захоплюючий сюжет і несподівану розв’язку.