UAKinogo.com

Периферія / Периферійні пристрої (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Периферія / Периферійні пристрої (2022)

Периферія / Периферійні пристрої (2022)

Дивитися онлайн Периферія / Периферійні пристрої серіал

Дивитися онлайн «Периферія / Периферійні пристрої» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (64 569 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Периферія / Периферійні пристрої (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Периферія / Периферійні пристрої (2022) - це науково-фантастичний серіал, який досліджує два окремі періоди майбутнього - один у не такому далекому майбутньому, а інший - на початку 22 століття, коли світ намагається відновитися після апокаліптичної події. Серіал знятий за однойменним романом легендарного письменника та батька кіберпанку, Вільяма Гібсона.

Флінн - головна героїня, яка живе в провінційній Америці, працює в 3D-типографії і грає в VR-ігри. Одного разу вона тестує відеоігру, яка переносить її в футуристичний Лондон конца 21 століття. Поступово Флінн починає розуміти, що події цієї ігри відбуваються в реальності. Тепер їй доведеться з’ясувати, хто і навіщо зв’язав ці два світи.

Вілф - інший головний герой серіалу, який живе у 22 столітті. В новому шоу Prime Video знялися Хлоя Грейс Морец з “Пипець”, Джек Рейнор з “Сонцестояння”, Гарр Карр з “Двойки” та Луїс Гертум з “Свту Дикого Заходу”. Сериал має один сезон і складається з 8 серий.