UAKinogo.com

Кульгаві коні (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кульгаві коні (2022)

Кульгаві коні (2022)

Дивитися онлайн Кульгаві коні серіал

Дивитися онлайн «Кульгаві коні» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (34 407 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Кульгаві коні (2022)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У британській розвідці MI5 існує відділ, куди відправляють найнекомпетентніших і найпроблемніших агентів. Це - Кульгаві коні, група відлюдників і неудачників, яким доручають найбезглуздіші і найнебезпечніші завдання. Але коли на їхнє розсуд попадає справа про зникнення молодого чоловіка, який може стати жертвою терористичного акту, вони отримують шанс показати свою майстерність і врятувати країну.

Slow Horses / Кульгаві коні - це чорна комедія-трилер, яка знущається з кліше шпигунського жанру і показує розвідку з несподіваного боку. Фільм заснований на серії романів Майка Геррона і має у своєму складі знаменитих акторів, таких як Гаррі Поттер, Г’ю Лорі, Олександра Роуч та інші.

Slow Horses / Кульгаві коні - це фільм для тих, хто любить гострий гумор, захоплюючу інтригу і нестандартних героїв. Це фільм про те, що навіть найбезнадійніша команда може стати героями, якщо у них є мотивація, смисл гумору і трохи щастя.