UAKinogo.com

Миротворець (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Миротворець (2022)

Миротворець (2022)

Дивитися онлайн Миротворець серіал

Дивитися онлайн «Миротворець» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (110 518 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Миротворець (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал «Миротворець» (2022) розповідає про Крістофера Сміта, який виступав під псевдонімом Миротворець у фильмі «Відряд самогубців» (2021). Після того, як він вижив у зустрічі з Бладспортом, він повертається додому, але доводиться платити за свою свободу. Він отримує завдання від таємної організації, яка хоче знищити загрозу для світового миру. Але чи готовий Миротворець до такої місії, якщо він сам є безжалісним вбивцею?

Серіал знятий за сценарієм і режисурою Джеймса Ґанна, який також зняв фильм «Відряд самогубців». У головній ролі повернувся Джон Сина, а також Данiель Брукс, Фреддi Строма, Роберт Патрiк та іншi. Серiал вийшов на платформi Max 13 сiчня 2022 року.

Серiал отримав позитивний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася іронiчна та ексцентрична тема серiалу, гра акторiв i сюжетнi повороти. Iншим здавалася цiкавою драматична сторона серiалу, яка розкриває персонажа Миротворця i його вiдносини з батьком. Ґанн зазначив, що хотiв створити серiал про суперзлодiя, який намагається стати кращим.