UAKinogo.com

Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022)

Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022)

Дивитися онлайн Вартові Галактики: Святковий спецвипуск фільм

Дивитися онлайн «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (67 901 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022) - це короткометражний фільм, який є прологом до третьої частини пригод Вартових Галактики. У цьому фільмі ми побачимо, як наші улюблені герої святкують Різдво на борту свого космічного корабля. Але не все так просто, як здається. Кожен з Вартових має свої традиції, свої проблеми та свої секрети. І коли вони намагаються знайти спільну мову, виникають смішні та незвичайні ситуації.

Фільм написаний та знятий Джеймсом Ганном, режисером перших двох частин Вартових Галактики. У фільмі повертаються всі головні актори, які озвучують своїх персонажів: Кріс Пратт (Зоряний Лорд), Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Він Дизель (Грут), Бредлі Купер (Ракета), Карен Гіллан (Небула), Пом Клементьєфф (Мантіс) та Шон Ганн (Краглін). Також у фільмі з’являються нові персонажі, які будуть важливими для подальшого розвитку сюжету.

Вартові Галактики: Святковий спецвипуск (2022) - це фільм, який поєднує гумор, екшн та емоції. Це фільм, який дарує глядачам радість та веселощі. Це фільм, який показує, що справжня родина - це не та, в яку ти народився, а та, яку ти обрав.