UAKinogo.com

Нічний перевертень / Нічний вовкулака (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нічний перевертень / Нічний вовкулака (2022)

Нічний перевертень / Нічний вовкулака (2022)

Дивитися онлайн Нічний перевертень / Нічний вовкулака фільм

Дивитися онлайн «Нічний перевертень / Нічний вовкулака» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (58 427 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нічний перевертень / Нічний вовкулака (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нічний перевертень / Нічний вовкулака - це американський фільм жахів режисера Табіта Грейвза, заснований на коміксовому персонажі Marvel Карлосу Лобо, який страждає від прокляття перевертня. У головній ролі Гас Халпер, а також Джеймс Ремар, Джуді Грір та інші.

Фільм розповідає про те, як Карлос Лобо живе у маленькому мексиканському містечку на кордоні з США, де він працює на фермі свого дядька. Він ховає від усіх свою таємницю - що в нього є ген перевертня, який активується при повному місяці. Карлос намагається контролювати свою здатність і не завдавати шкоди невинним людям. Але все змінюється, коли в містечко прибуває таємничий незнайомець, який пропонує Карлосу допомогти йому у боротьбі з корупцією і насильством.

Фільм є першою екранізацією коміксу про Карлоса Лобо, який був створений у 1974 році як один з перших латиноамериканських супергероїв Marvel. Фільм також є частиною Marvel Cinematic Universe і пов’язаний з іншими фільмами і серіалами про супергероїв. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру Гаса Халпера і Джеймса Ремара, а також атмосферу і екшен-сцени.