UAKinogo.com

Магазин з привидами (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Магазин з привидами (2022)

Магазин з привидами (2022)

Дивитися онлайн Магазин з привидами фільм

Дивитися онлайн «Магазин з привидами» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.4 (806 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Магазин з привидами (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Магазин з привидами - це фільм-комедія про групу друзів, які вирішують відкрити магазин з костюмами та прикрасами на Хелловін. Вони сподіваються заробити багато грошей та влаштувати незабутню вечірку. Але їхні плани порушуються, коли виявляється, що магазин насправді знаходиться на місці старого кладовища, де живуть справжні привиди.

Друзі опиняються в середині хаосу та жаху, коли привиди починають виходити з-під землі та нападати на покупців та перехожих. Вони мусять знайти спосіб врятувати себе та своїх клієнтів від розлючених духів, які хочуть помститися за порушення свого спокою. Вони також доводяться розгадати таємницю магазину та його минулого.

Магазин з привидами - це фільм про дружбу, сміливість та гумор у найстрашнішу ніч року. Фільм повний смішних ситуацій, захоплюючих переслідувань та страшних сюрпризів. Магазин з привидами - це фільм для всієї родини, який не залишить байдужим нікого.