UAKinogo.com

Я є Ґрут (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Я є Ґрут (2022)

Я є Ґрут (2022)

Дивитися онлайн Я є Ґрут

Дивитися онлайн «Я є Ґрут» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (31 089 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Я є Ґрут (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Я є Ґрут” - це анімаційний серіал від студії Marvel, який розповідає про життя та вчинки одного з найулюбленіших персонажів кіновсесвіту - дерев’яного інопланетянина Ґрута. У серіалі ми побачимо різні епізоди з історії Ґрута, від його народження до його зустрічі з іншими Стражами Галактики. Кожна серія - це окрема короткометражна історія, повна гумору та екшену.

У фільмі “Я є Ґрут” ми дізнаємося багато нових деталей про минуле та характер Ґрута, який вміє говорити лише своїм ім’ям. Ми побачимо його дитинство, його першу любов, його друзів та ворогів, його пригоди на різних планетах. Ми також побачимо його взаємодію з іншими персонажами кіновсесвіту Marvel, такими як Ракета, Стар-Лорд, Гамора, Доктор Стрендж та інші.

“Я є Ґрут” - це захоплюючий та веселий мультсеріал для всієї родини, який подарує глядачам багато позитивних емоцій та сюрпризів. У фільмі використано оригінальний голос Ґрута - Віна Дизеля, а також інших акторів, які озвучують персонажів кіновсесвіту Marvel. Фільм знятий за мотивами коміксів Marvel про Стражів Галактики.