UAKinogo.com

Позолочене століття (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Позолочене століття (2022)

Позолочене століття (2022)

Дивитися онлайн Позолочене століття серіал

Дивитися онлайн «Позолочене століття» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.0 (24 268 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Позолочене століття (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал «Позолочене століття» (2022) розповідає про Маріан Брук, молоду дівчину, яка переїжджає з Півдня в Нью-Йорк до своїх тіток у 1880-х роках. Там вона потрапляє в світ багатих та впливових людей, які живуть за своїми правилами та традиціями. Маріан повинна знайти своє місце в цьому суспільстві, а також вирішити, ким вона хоче бути та кого любити.

Серіал створений за сценарієм і режисурою Джуліана Феллоуза, вiдомого за серiалом «Абатство Даунтон». У головнiй ролi знялася Керрi Кун, а також Синтiя Нiксон, Крiстiн Баранскi, Морган Спектор, Дене Бентон, Таисса Фармiга та iншi. Серiал вийшов на екрани 24 сiчня 2022 року на платформi HBO.

Серiал отримав позитивний вiдгук критикiв i глядачiв. Деяким сподобалася детальна та захоплююча реконструкція епохи, яскравi персонажi та їхнi долi, а також гумор та драматизм сюжету. Iншим здавалася цiкавою соцiальна тематика та контекст серiалу, який показує зміни в американському суспільстві на порозі нового століття. Феллоуз зазначив, що хотiв створити серiал про людей, які живуть у часи перетворень.