UAKinogo.com

Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо (2022)

Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо (2022)

Дивитися онлайн Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо серіал

Дивитися онлайн «Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (45 758 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо - це жахлива антологія, створена видатним мексиканським режисером для Netflix. У восьми захоплюючих історіях проявляються найтемніші кошмари людської психіки, натхненні готичною та гран-гіньольською традиціями. Кожна серія має свого режисера, сценариста та акторський склад, але всі вони об’єднані спільною темою: дивовижним, страшним і незвичайним.

Серед героїв серіалу можна зустріти грабіжника могил, який потрапляє у пастку зграї щурів; студента мистецтва, який опиняється під впливом жахливих картин; дослідника, який намагається повернути свою померлу сестру-близнюка; орнітологів, які заселяються у проклятий будинок; і багатьох інших. Кожна серія пропонує глядачеві новий світ жаху, наповнений таємницями, монстрами і кров’ю.

Кабінет курйозів Ґільєрмо дель Торо - це справжня скарбниця для шанувальників жанру жахів. Серіал вражає своєю візуальною красою, атмосферою та акторською грою. У ролях знялися такі знаменитості, як Тим Блейк Нельсон, Себастьян Роше, Елпидия Каррільо, Девід Г’юлетт, Ф. Мюррей Абрахам, Ессі Девіс, Ендрю Лінкольн та інші. Серіал є одним з найочікуваніших проектів Netflix 2022 року.