UAKinogo.com

Хронос (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хронос (1993)

Хронос (1993)

Дивитися онлайн Хронос фільм

Дивитися онлайн «Хронос» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (30 993 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хронос (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Хронос" (1993) - це дебютний повнометражний фільм режисера Гільєрмо дель Торо, який представляє собою захоплюючу комбінацію жанрів фентезі, жахів та драми. Фільм розповідає історію старого антиквара Хесуса Гріса, який випадково виявляє таємничий пристрій, здатний дарувати вічне життя. Цей механізм, зветься Хронос, володіє надприродними силами та може забезпечити його власника молодістю та довголіттям, але ціна за ці блага може виявитися занадто високою.

Після активації пристрою, Хесус відчуває, як його тіло та душа перетворюються на щось інше, що змушує його розпочати життя пов'язане з темрявою та кров'ю. Він стає мішенню для загадкового аристократа, який також прагне володіти Хроносом та його силою. Хесус бореться з власними страхами та моральними дилемами, намагаючись зберегти свою сім'ю та зрозуміти наслідки свого нового життя.

Фільм "Хронос" пропонує унікальний та оригінальний підхід до класичних мотивів вампіризму, змішуючи елементи драми, жахів та містики. Він відрізняється своєю візуальною стилістикою, майстерним режисерським виконанням та відмінною акторською грою Федеріко Луппі. "Хронос" є фільмом, який відкриває глядачеві світ магії та таємниць, спонукаючи задуматися над сюжетом фільму.