UAKinogo.com

Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022)

Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022)

Дивитися онлайн Піноккіо Ґільєрмо дель Торо мультфільм

Дивитися онлайн «Піноккіо Ґільєрмо дель Торо» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (84 419 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Піноккіо Ґільєрмо дель Торо (2022) розповідає про Піноккіо, який є дерев’яною лялькою, яку чарівно оживив Блакитний Фея, щоб втішити самотнього столяра Джепетто. Піноккіо мріє стати справжньою людиною, але для цього йому потрібно бути чесним та добрим. Він вступає в ряд пригод, де зустрічає різних персонажів, таких як Комаха-Письменник, який служить його совістю, Граф Волпе, який хоче з’їсти його, та Муссоліні, який хоче зробити його солдатом.

У цьому фільмі глядачі побачать казкову та музичну історію про те, що значить бути людиною. Кожен персонаж має свою особистість, свої мотиви та свої уроки. Ніхто не є повністю добрим або повністю поганим.

Фільм знятий Ґільєрмо дель Торо та Марком Ґустафсоном для Netflix. У фільмі використано технологію стоп-моушен анімації. У головних ролях озвучують Еван МакҐреґор, Девід Бредлей, Грегорі Манн та інші. Фільм мав свою прем’єру 9 грудня 2022 року і отримав Оскар за кращий анімаційний фільм.