UAKinogo.com

Багряний пік (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Багряний пік (2015)

Багряний пік (2015)

Дивитися онлайн Багряний пік фільм

Дивитися онлайн «Багряний пік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (149 572 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Багряний пік (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Багряний пік" - це вражаючий фільм, де готичний роман змішується з жахами та елементами мелодрами. Історія розповідає про юну письменницю Едіт Кашінг, яка була одружена з таємничим аристократом Томасом Шарпом. Він приводить її в свій старовинний маєток, в якому криється багато таємниць. Стіни цього будинку пронизані жахом, і Едіт зіштовхується з темними таємницями свого нового дому.

Зустріч із привидами минулого в своєму новому будинку змушує Едіт пережити наскрізний страх. Вона починає розуміти, що Шарпи не є тими, ким вони здаються, і що маєток приховує демонічну істину. Знайшовши в собі відвагу, вона вирішує розкрити таємниці "Багряного піку" та вибратися з цього місця живою.

В "Багряному піку" драматичні перипетії людських взаємин переплітаються з містичними зустрічами із надприродним, створюючи непередбачуваний сюжетний калейдоскоп. Це фільм про любов, брехню, обман, жахи минулого і силу духу. Це попередження про те, що деякі таємниці краще залишити незнаними, але також відданість тій істині, що може бути знайдена, навіть коли вона болісна або жахлива.