UAKinogo.com

Піноккіо (1940) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Піноккіо (1940)

Піноккіо (1940)

Дивитися онлайн Піноккіо мультфільм

Дивитися онлайн «Піноккіо» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (147 987 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Піноккіо (1940)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Другий повнометражний анімаційний фільм студії Волта Діснея. Фільм розповідає про дерев’яного ляльку Піноккіо, якого оживив Добрий Фея за проханням його творця - старого і доброго майстра Джепетто. Джепетто мріє, щоб Піноккіо став справжнім хлопчиком, а Добрий Фея обіцяє виконати його бажання, якщо Піноккіо буде чесним, сміливим і добрим.

Піноккіо вирушає у свою першу подорож по світу, де його чекають різні пригоди і небезпеки. Він зустрічається з хитрими лисом і котом, які хочуть заробити на ньому гроші; з жорстоким кукольником Стромболі, який хоче зробити з нього зірку цирку; з чародійкою Монстро, яка перетворюється на велетенську кита; та з іншими персонажами, які випробовують його характер і совість.

Фільм є екранізацією італійської казки Карло Коллоді “Пригоди Піноккіо”. Він став одним з найвизначніших творів анімації та культури взагалі. Він отримав два Оскари - за кращу оригінальну музику і кращу оригінальну пісню “When You Wish Upon a Star”, яка стала головною мелодією Диснея. Фільм також запам’ятався своїми емоційними сценами, гумором і фантазією.