UAKinogo.com

Ребекка (1940) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ребекка (1940)

Ребекка (1940)

Дивитися онлайн Ребекка фільм

Дивитися онлайн «Ребекка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (137 924 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ребекка (1940)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перший американський фільм Альфреда Хічкока, за який він отримав премію “Оскар” за кращий фільм. Фільм є екранізацією однойменного роману Дафне дю Мор’є. Фільм розповідає про молоду жінку, яка одружується з багатим і загадковим Максимом де Вінтером і переїжджає до його помешкання “Мандерлей”.

Там вона стикається з ворожим ставленням господині дому - пані Денверс, яка не може змиритися з тим, що Максим забув про свою першу дружину - Ребекку, яка загинула в морі. Вона намагається псувати життя нової мадам де Вінтер і переконати її, що Максим все ще любить Ребекку. Вона також тримає в таємниці страшну правду про смерть Ребекки.

Фільм є трилером і драмою, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Він має чудову акторську гру, атмосферну музику і вражаючу кінематографію. Він також показує теми кохання, ревнощів, зради і помсти. Фільм отримав 11 номінацій на “Оскар” і два статуетки - за кращий фильм і кращу камерну роботу.