UAKinogo.com

Такер: Людина і мрія (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Такер: Людина і мрія (1988)

Такер: Людина і мрія (1988)

Дивитися онлайн Такер: Людина і мрія фільм

Дивитися онлайн «Такер: Людина і мрія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (20 119 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Такер: Людина і мрія (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про реальну історію Престона Такера - американського винахідника та автомобілебудівника, який у 1940-х роках намагався створити революційний автомобіль - Такер Торпедо. Цей автомобіль мав мати надзвичайні характеристики безпеки, комфорту та швидкості, а також сучасний дизайн. Такер мріяв зробити свою машину доступною для звичайних американців та конкурувати з великими автокомпаніями Детройта.

Але його мрія зіткнулася з численними перешкодами та ворогами. Такер стикався з проблемами виробництва, фінансування, реклами та законодавства. Він також був об’єктом судового переслідування від Комісії з цінних паперів та бірж, яка звинувачувала його у шахрайстві з акціями. Такер не здавався та захищав свою честь та свою машину в суді. Але чи змогла його мрія стати реальністю?

Фiльм знятий Френсiсом Фордом Копполою за сценарiєм Арнольда Шульмана та Девiда Сейдлера. У головнiй ролi знявся Джефф Брiджес, а також Джоан Аллен, Мартiн Ландау, Фредерiк Форрест, Мако та Дiн Стоквелл. Фiльм є бiографiчною комедiйною драмою, яка базується на документальних матерiалах про життя та кар’єру Престона Такера. Фiльм отримав хвалебнi вiдгуки вiд критикiв та був номiнований на три премii "Оскар".