UAKinogo.com

Віллоу (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Віллоу (1988)

Віллоу (1988)

Дивитися онлайн Віллоу фільм

Дивитися онлайн «Віллоу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (125 562 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Віллоу (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Віллоу (1988) - це фентезійний пригодницький фільм від режисера Рона Говарда за сценарієм Боба Долмана, який базується на історії Джорджа Лукаса. У фільмі грають Вал Кілмер, Джоанн Уоллі, Ворвік Девіс та Джин Марш. Девіс зображує головного героя, молодого чарівника, який об’єднується з вигнаним лицарем (Кілмер), щоб захистити дитину (Петерс) від злої королеви (Марш).

Фільм був анонсований у 1982 роцi пiсля успiху фiльму Лукаса “Зорянi вiйни”. Ведон та його продюсери вирiшили зняти фiльм у жанрi фентезi. Зйомки фiльму проходили у Новiй Зеландii та Великобританii протягом дев’яти мiсяцiв. Фiльм був кiнопоказаний компанiєю Metro-Goldwyn-Mayer 20 травня 1988 року. Фiльм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв та глядачiв, якi похвалили його за спецефекти та дизайн персонажiв, але критикували його за режисуру та сюжет. Фiльм був номинований на два премii “Оскар” та отримав одну нагороду. Фiльм був успiшним у касових зборах, заробивши понад 137 млн доларiв у свiтi при бюджетi 35 млн доларiв.