UAKinogo.com

Ділова жінка (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ділова жінка (1988)

Ділова жінка (1988)

Дивитися онлайн Ділова жінка фільм

Дивитися онлайн «Ділова жінка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (58 170 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ділова жінка (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Тесс Макгілл - секретарка в великій фінансовій компанії в Нью-Йорку. Вона мріє про кар’єру і успіх, але її не цінують і не поважають. Вона страждає від сексизму, обману і знущання від своїх колег і начальників. Вона намагається знайти собі нову роботу, але безуспішно.

Коли її нова бос - Кетрін Паркер - пропонує їй допомогу і підтримку, Тесс думає, що її щастить. Вона довіряє Кетрін свою ідею про злиття двох компаній - Трансвест і Орен Траск. Але коли Кетрін потрапляє в аварію на лижному курорті і лежить у лікарні, Тесс дізнається, що Кетрін збиралася представити її ідею як свою і отримати за неї премію.

Тесс вирішує взяти справи у свої руки і самостійно реалізувати свою ідею. Вона прикидається заступником Кетрін і починає співпрацювати з Джеком Трейнором - амбітним брокером, який може допомогти їй у злитті. Вони закохуються одне в одного, але Тесс ховає від нього свою справжню особистість. Коли Кетрін повертається з лікарні і доводиться правду про Тесс, вона намагається зруйнувати її плани і репутацію. Але Тесс не здається і бореться за свою мрію і свою любов.