UAKinogo.com

Великий (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Великий (1988)

Великий (1988)

Дивитися онлайн Великий фільм

Дивитися онлайн «Великий» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (222 430 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Великий (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Джош Баскін - тринадцятирічний хлопчик, який хоче бути дорослим. Він закоханий у свою однокласницю Сінді, але вона не звертає на нього уваги. Він також страждає від того, що його не приймають до атракціону на ярмарку через його зріст. В розпачі він звертається до магічного автомата Золтара і бажає стати великим.

На наступний ранок Джош прокидається у тілі тридцятирічного чоловіка. Він не може повернутися додому, бо його мати не впізнає його і вважає за злодія. Він звертається за допомогою до свого кращого друга Біллі, який радить йому знайти Золтара і скасувати своє бажання. Але це не так просто, бо Золтара перевезли в інше місце. Джош і Біллі вирішують поїхати до Нью-Йорка, де Джош отримує роботу в компанії з виробництва іграшок.

Джош стає успішним працівником, бо він має дитячий погляд на іграшки і знає, що подобається дітям. Він також закохується у свою колегу Сьюзен, яка захоплюється його щирістю і ентузіазмом. Але Джош поступово усвідомлює, що доросле життя не таке просте і веселе, як він думав. Він скучає за своєю сім’єю і своїм дитинством. Коли він нарешті знаходить Золтара, він повторює своє бажання і повертається до свого нормального вигляду. Він прощається з Сьюзен і Біллі і йде додому до своїх батьків.