UAKinogo.com

Великий диктатор (1940) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Великий диктатор (1940)

Великий диктатор (1940)

Дивитися онлайн Великий диктатор фільм

Дивитися онлайн «Великий диктатор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (224 335 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Великий диктатор (1940)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перший звуковий фільм Чарлі Чапліна, в якому він виконує дві ролі - єврейського перукаря і диктатора Томанії Аденоїда Гінкеля. Фільм є сатирою на нацизм і фашизм, які поширилися в Європі в 1930-х роках. Фільм також є протестом проти переслідування євреїв та інших народів.

Перукар - колишній солдат, який брав участь у Першій світовій війні і отримав поранення голови. Внаслідок цього він втратив пам’ять і не знав про зміни, які відбулися в його країні під керівництвом Гінкеля. Він повертається до своєї перукарні в гетто і закохується в єврейську дівчину Ганну. Вони разом намагаються вистояти проти насильства і гноблення.

Гінкель - амбітний і жорстокий диктатор, який мріє про панування над світом. Він уклав союз з диктатором Бактерії Напалоні та розпочав завойовницьку війну. Випадково виявляється, що Гінкель і перукар мають одинаковий зовнішній вигляд. Це призводить до ряду комічних ситуацій і непорозумінь.