UAKinogo.com

Новітні часи (1936) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Новітні часи (1936)

Новітні часи (1936)

Дивитися онлайн Новітні часи фільм

Дивитися онлайн «Новітні часи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (242 724 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Новітні часи (1936)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Новітні часи" (1936) - це іконічна кінокартина Чарлі Чапліна, яка сміливо критикує промисловий світ і бурхливі зміни, які він приніс у життя людей. Чарлі Чаплін у ролі Трудящого зображує безпорадність простого робітника в механічному, дезгуманізованому суспільстві.

Комедія вирізняється серед інших фільмів своїм гострим соціальним коментарем, вміло змішуючи гумор з серйозними темами. Чаплін намагається зрозуміти і зібрати ці новітні часи, використовуючи свою класичну комедійну фігуру.

Від безмежно кумедних до моментів серйозної рефлексії, "Новітні часи" незмінно захоплює глядачів. Цей фільм показує нам Чапліна в його найкращому вигляді: талановитого коміка, майстра сценарного мистецтва та чутливого соціального коментатора. "Новітні часи" є безсмертним шедевром, який продовжує розважати та надихати глядачів понад століття після його випуску.