UAKinogo.com

Вогні великого міста (1931) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вогні великого міста (1931)

Вогні великого міста (1931)

Дивитися онлайн Вогні великого міста фільм

Дивитися онлайн «Вогні великого міста» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (185 196 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вогні великого міста (1931)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Один з найвідоміших і найзворушливіших фільмів Чарлі Чапліна, в якому він виконує роль свого знаменитого персонажа - Бродяги. Фільм є німим, але має звуковий супровід, створений самим Чапліном. Фільм розповідає про кохання Бродяги до сліпої квіткарки і про його дружбу з багатим алкоголіком.

Бродяга зустрічає квіткарку на вулиці і закохується в неї. Вона помиляється, вважаючи його за багатого джентльмена. Бродяга дізнається, що вона потребує операції на очі, щоб повернути зір. Він вирішує заробити гроші для неї будь-яким способом. Він працює на будівництві, бере участь у боксерському поєдинку, а також користується щедрістю свого друга - мільйонера, який тільки п’яний пам’ятає про нього.

Фільм є шедевром кінематографа та комедії. Він поєднує гумор і драму, сміх і сльози. Він також має одну з найкрасивіших і найзапам’ятовуваніших фінальних сцен у всьому кіно. Фільм отримав високу оцінку критиків і глядачів і став одним з найуспішніших фільмів Чапліна.