UAKinogo.com

Бу, сучко (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бу, сучко (2022)

Бу, сучко (2022)

Дивитися онлайн Бу, сучко серіал

Дивитися онлайн «Бу, сучко» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (4 067 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Бу, сучко (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Бу, сучко” - це комедія про дівчину, яка стає привидом після нещасного випадку. Головна героїня - Еріка Ву, непопулярна учениця середньої школи, яка хоче змінити своє життя. Вона йде на свою першу вечірку і сподівається познайомитися з хлопцем своєї мрії. Але по дорозі додому вона потрапляє під копита лося і помирає.

Еріка прокидається наступного ранку і дізнається, що вона стала привидом. Вона не розуміє, чому це сталося, але думає, що у неї є якась незавершена справа на Землі. Вона зустрічається з іншими привидами, які намагаються їй допомогти. Вона також спостерігає за своїми однокласниками і родичами, які не помічають її смерті.

Еріка поступово розуміє, що їй потрібно зробити мир з своїми близькими і знайти свою справжню любов. Вона також виявляє у собі нові можливості - вона може впливати на електронні пристрої і переміщатися швидко. Вона використовує свої суперсили для того, щоб втрутитися в життя інших людей і зробити їх кращими. Фільм “Бу, сучко” - це фільм про те, як ніколи не пізно змінитися і жити повноцінно. Це фільм про те, як важливо цінувати те, що маєш і не боятися ризиковати.