UAKinogo.com

Вигадана Анна (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вигадана Анна (2022)

Вигадана Анна (2022)

Дивитися онлайн Вигадана Анна серіал

Дивитися онлайн «Вигадана Анна» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (68 131 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Вигадана Анна (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Вигадана Анна / Inventing Anna (2022) - це драматичний серіал про журналістку, яка розслідує справу Анни Делві, яка обманом проникла у вище суспільство Нью-Йорка. Серіал створений Шондою Раймс і заснований на реальній історії Анни Сорокін і статті в журналі New York під назвою “Як Анна Делві обдурила паті-піпл Нью-Йорка” Джессіки Пресслер. Серіал випущений Netflix 11 лютого 2022 року.

Вигадана Анна / Inventing Anna (2022) - це серіал про те, як легко бути хто завгодно. Анна Делві, яку грає Джулія Гарнер, вдає з себе німецьку спадкоємицю, яка має великі плани і багато грошей. Вона знайомиться з впливовими людьми, живе у розкішних готелях і витрачає тисячі доларів на одяг і розваги. Вона стає знаменитою у соцмережах і привертає увагу ЗМІ. Вона - мрія для будь-кого, хто хоче бути частиною еліти.

Вигадана Анна / Inventing Anna (2022) - це серіал про те, як важко бути собою. Анна Делві - не та, ким здається. Вона - звичайна дочка російських емігрантів, яка не має нічого окрім боргів і брехні. Вона - мета для журналістки Вів’єн Кент, яку грає Анна Чламскі, яка хоче довести свою професійну цінність і розкрити її шахрайство. Вона - об’єкт для служби безпеки і суду, які хочуть покарати її за її злочини. Вона - вигадана Анна, яка не може сховатися від правди.