UAKinogo.com

Відгомін (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відгомін (2022)

Відгомін (2022)

Дивитися онлайн Відгомін серіал

Дивитися онлайн «Відгомін» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (12 783 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Відгомін (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відгомін - це міні-серіал, який вийшов на платформі Netflix в 2022 році. Це драматичний трилер про двох ідентичних близнючок, які мають небезпечну таємницю. Серіал знятий за мотивами однойменного роману Ленори Белл.

Лені і Джина - дві сестри, які з дитинства таємно міняються місцями. Вони живуть різними життями: Лені - успішна журналістка, Джина - невдаха і наркоманка. Але коли Джина зникає безвісти, Лені вирішує взяти її особистість і розшукати її. Вона доводиться, що Джина була замішана в серії вбивств і що їхнє минуле ховає страшну правду.

Лені починає переживати спогади Джини через їхню спеціальну зв’язок. Вона намагається розгадати загадку і знайти свою сестру. Але їй доведеться стикнутися з небезпеками, які чатують на неї на кожному кроці. Лені також отримує допомогу від Метта - чоловіка Джини, який не підозрює про їхню змову. Разом вони ризикують усім, щоб розкрити таємницю і врятувати Джину.